Friday, November 16, 2012

No other word to say except YES!

Assalamualaikum dan selamat petang semua.
Bertemu lagi kita setelah bersawang tak update..heh.

Semalam pegi tengok Istanbul aku datang. Sumpah best cite tu! 
Tak macam muvi melayu tipikal and of course setting kat Istanbul yg cantik tu main peranan besar. Uols yg belom tengok lagi cepat2 pi beli tiket!
Tak jemu tengok sebab pemandangan menarik.
Maklumlah, kita rakyat jelata berstatus sederhana mana nk mampu pi melancong luar negara ye dok?
Disebabkan cte tu soooo sweet and Tomok lamar Lisa,
I pun rasa, why my boyfie tak penah pun nak lamar I, tau2 nak tunang teros.
Before this all those crap rasa tak perlu in real life, but now I want being proposed too!
*pengaruh cte lebih*
So I said something to him, not being sensitive what so ever bla bla bla
And guess what???? Dia bo layan sebab ada kerja T___T
Helloooooooo! Boyfie apa you ni??!1


OMG! OMG! OMG!
Pagi ni I dapat gambar2 ni of course I'm at the top of the world!
No other word to say axcept YES, I DO!
Love you boy! You made my day! :D

1 comment:

Anonymous said...

I am regular reader, how are you everybody? This paragraph posted at this website is in fact fastidious.


Look into my site :: venapro