Wednesday, August 31, 2011

Selamat ari raya semua~~

Pejam celik pejam celik
Hari ni dah 2 syawal pun. Salam lebaran semua :)

Raya pertama, macam biasa pulang ke kampung di Parit Buntar,Perak.
Bersama sanak saudara semua,tapi paksu takdak.Tak sempat nak jmpa budak comel.
Harap esok dia datang umah.
Kemeriahan kurang dirasai,mungkin sebab kakak belom balik, tapi.....
malam ni 2 budak nakal akan sampai.
Esok pulak buat open house. Mesti kecoh habis!Raya ke 3 baru nak rasa kemeriahan.

Macam biasa gak, raya pertama mesti shoot gambar dengan makteh tapi
malangnya takleh nak ambil on spot sebab makteh lupa bawak wayar T____T

Lam kreta sempat tacap..hehe

With my little princess...kesian sebab sy jadik princess dia, sepupu yg lain x nak kawan ngn diia..

Bermekup di pagi raya..hasilnya??alamak..lupa nak snap.kalut nk blk kampung..haha

Dua budak comel yg sebaya..cam couple lak

Sangat harmoni gambar ni!


Ladi in pink >.<
 Super large!hehe...sebab suke...

Lasly, kumpulan nasyid family Che Amah :P
Tak sabar nak tggu anak-anak buah balik.
Selamat Hari raya semua..Mintak maaf andai ada salah silap ye 
:D

2 comments:

Tihara said...

wahh..vogue raya..

jemput sertai Giveaway di blog saya yer :)

H said...

Melompat sambil berbaju kurung. Hebat !