Friday, October 7, 2011

Lapok daaaah

Salam semua...

Rasa cam sebulan sekali baru nak update entry kan?Mintak maaf la kat semua blogger kerana sy dah lupa tanggungjawab sy sbgai seorang blogger.Dek kusut dengan status diri ini sbgai penganggur, semuanya jadi serba tak kena...hehe

Apa yg lapok??Hurmm...baru nak update gambar raya dulu haa...Ala syawal tinggal kita baru seminggu kan?? :P


Me and sisters during open house day ^^

Mereka-mereka (bahasa apakah ni??huhu) yg sedang makan..
dah ramai tak cukup krusi la plak -__-

 
 Cam lebih kurang je kan semua..thanks to my schoolmates sudi datang rumah sy..terharu seyhh

-Haida-Fatin-Noriza-

Haida ni mmg mintak kena blasah ni :P

Thanks jugak kawan2 USMKK..terharu jauh2 mai umah sy ja :)

Next day, pegi umah kawan lama yg dah 4 taun tak jumpa..excited sgt
Pasni pegi amek Yana plak nak beraya Kubang Semang ^^

ok ni dah start serabai..haha.Ni plak kat umah Che Ma (Asmaliza, tu nama glemer zaman skolah).Ni lagi laaaa lama tak jumpa.5 taun gak la.Suddenly all the memories running back in front of my eyes. Cepat ja masa berlalu...Dah besar pun skrg

-kawan CheMa-Mimie-Mun-CheMa-Me-Muna-Yana-

 Rumah ke-5 ialah rumah Mimie plak..lepak sampai magrib dah tak sempat nak pegi umah org laen. Maklumla sy kan wanita solehah, mana leh merewang memalam kan kan..tak manis la..heee. Mentang2 takdak orang umah Mimie, makin sakan la sembang..Siap stalk fb seseorang lagik..hoho

Nak jugak haaa gambar melompat diorang ni..tapi cam tak bape nak jadik je..
tapi bantai jela kan..Muna kat belakang tu tak leh nak lompat sebab heels kecik sgt..sy wedges tebai takpa..confirm tak tepeleot..haha

Tu je yang sempat raya kali ni,tp cam yang paling best je..huhu.Taun2 laun tak sempat nak beraya sakan, cuti dah kejap je.Kadang2 ada exam la pas raya.Kali ni free nak buat apa pun..Bila kawan2 dah start keja tak bleh la nak lepak sgt..Pape pun semoga syawal kali ni memberi memori indah buat kita semua.

Jangan lupa jugak amalan kita sepanjang ramadan dan syawal.Moga amalan2 sebelum ni dapat diteruskan.Insyallah..semoga hidup kita lebih diberkati.. ;)

3 comments:

H said...

Terbayang macam mane yg melompat tu landing.

Fatin Athirah said...

terpeleot la jawabnya..haha

faiz said...

follow balik blog saya ni jomwayangku.blogspot.com