Sunday, May 1, 2011

Terikat sudah perhubungan~

Jeng..jeng..jeng...
Haih, bukan sy la. Sy ada final exam esok, tak kan nak bertunang kat hostel kot...hehe
Hari ni sepupu sy bertunang, Intan Nur Aisyah namanya..umor 24 tahun.
Mak, nak bertunang gak leh tak? Mesti mak bagi batang penyapu. Blajaq tak habih lagi dok gatai merla.
Before ni kan mak lepas dia setahun mesti Atin lak taun depan kan mak kan? :P
Didoakan semoga cepat2 berkahwin dan bahagia ke anak cucu.
Tak sabar nak tunggu majlis bertunang abang sy lak bulan depan. Macam majlis sendiri plak dok syiok lebey.
Agak2 okey tak kalo sepupu n abang sy buat kenduri kahwin skali?
Tak penah lagi lam sejarah ni.Selalu adik beradik or anak branak ja wat skali.
Mesti havoc kan?

~My cousin and my little sis~
Merah ang ang kan? Macam tringin ja nak merah gak nanti. Pastu shoot kat tempat crowded.
Mesti cun! Sudah2, hentikan angan2 ini! Tapi cam x sesuai je sy pakai merah?

P/S : Mood hepy nak exam esok sebab tu tulis colorful sket rni ^___^

2 comments:

lea said...

tahun depan fatin la lak kan

nana banaras said...

your cousin was beautyful (:

btw , good luck untuk exam yeah ! ^.^