Saturday, April 30, 2011

KPop Malaysia?

Sejak seminggu 2 ni kecoh pasal penyanyi Malaysia yg buat group ala-ala Korean.
Hebat sangat ka penangan Korean wave kat Malaysia?
Tapi kalo yer pun rasanya tak perlu kot sampai wat group camtu.
Diorang xpela kalo suara hancur pun muka mmg tetap cute-mute(eh?bisu lak)
Tapi kalo band Malaysia ni suara tak sedap cne? Rupa tu....pandai2 la korang pk.


 Ada macam rupa Korean tak? Ada la kot sorang dua kan..Tapi sy sgt tak menyokong group2 ni. Yang perempuan seksi bagai. Maybe bukan Islam kot tapi ada yg muka pure Malay. Who knows...
Yang laki lak tayang2 badan. Perlu ka? Kalo body cam Kim Jong Kook ka Choi Siwon ka tak pa la jugak kan. Ni kurus2 jer..gelap lak tu..haha. Suara tak tau la sepower mana. Dance? Kita tunggu je nanti......

Tapi yg musykhilnya bila sy search gambar 24:7 ni kuar gmbar group Korea ni. EH? boleh plak nama sama? even lain negara pun bukan tak leh ka? Saman2... :P

Apa pulak pendapat korang pasal penubuhan group ni? Patut ka tak?

4 comments:

Hafzan Sarah said...

adehhh..hahahaha
dah kuar album ke blom diorang ni?

Fatin Athirah said...

belom kot rasanya.tak tahu la single kuar ke belom.

nana banaras said...

Tak patot lah . sgt gelimat tgk mereka nih . eiuwww

Ashraf said...

dah follow dah :D
http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/