Tuesday, August 24, 2010

The Foot Patch

Salam semua. Hari ini saya nak buat promosi sket. Nak menjual pelekat kaki herba yang membantu membuang toksin dari badan kita ( Detox Foot Patch).


Before sy cerita dengan lebih lanjut tentang foot patch ni, sy nak berkongsi kenapa kita perlu buang toksin dari badan kita ni. Toksin dalam badan kita semakin hari semakin meningkat atas faktor2 berikut :

  • Faktor pemakanan - ditambah pula sekarang banyak makanan instant.

  • Faktor persekitaran - hasil buangan kilang, kawasan pembinaan, asap kenderaan dll

  • Faktor usia - makin tua kita makin mudah lekat macam2

So kalo kita x buang toksin ni x leh ka? Yep! Tak boleh sebab ia :

  • melemahkan sistem immune kita

  • meningkatkan kebarangkalian utk dapat insomnia (payah nak tido)

  • meningkatkan stress harian kita

  • menjadikan kita cepat letih (overall energy depletion)

  • melembapkan tindakan reflex kita

  • lenguh2 di bahagian lengan, bahu dan kaki

  • mengurangkan aliran darah terutama ke bahagian lengan dan kaki

                                                 

Therefore say NO to toxin!!!!!!!!!!

Sesiapa yang rasa dia payah tido, stress sebab banyak keja/assignment/test, slalu rasa badan lemah ja dan asyik demam ja leh la cuba foot patch ni. Paling penting, patch ini mampu menurunkan berat badan. Tapi of course dgn mengawal pemakanan gak. Kalo tak pakai apa pun x jadi.


Apa sebenarnya foot patch ni?Camna ia berfungsi?

    The all-natural dry ingredients in the Heal Patches adhere like a big band aid to the soles of the feet    overnight, during which time, the body detoxifies. When applied, Heal Patches warm up so as to open pores of the skin to draw out and absorb accumulated wastes via the skin under osmotic pressure from the blood and lymph systems. Depending on the individual, the detox may be for two or three days to two or three weeks, or longer in the case of more severe disease or toxic build up.


    The effect of Heal Patches can usually be seen or felt sooner with more acute diseases, sometimes in a few days. It may however require a longer time to see the effect on more chronic diseases like lethargy and fatigue. Heal Patches can take longer to work on some people, especially if they have been on medication for a long time, but if the patch is still dry after use, they can be re-used.

    Heal Patches work best when placed on the soles of the feet to enhance blood circulation and improve sleep. They can be used at any time but preferable overnight as you sleep. Socks worn over the foot patch may prevent accidentally kicking them off during sleep.

- Semuanya bermula dari tapak kaki anda -


*credit to http://www.healpatches.com/

Kebaikan foot patch??

  • Mengeluarkan toksin dan mengekalkan kecantikan dari dalam

  • Mengurai ketegangan otot dan tendon serta menghilangkan rasa lembap di tapak kaki

  • Mengembalikan kecergasan badan

  • Membantu menguatkan buah pinggang

  • Membantu agar tidur lebih nyenyak dan mengurangkan kepenatan

  • Membentuk dan men cantikan badan

  • Membantu mencantikkan kaki dan menghapuskan bau yg tidak menyenangkan

Selain dari tapak kaki, patch ni juga boleh dipakai di bahagian badan  yang lain mengikut masalah individu tersebut. Antaranya :

Buku lali - Betis - Lutut - Perut - Bahu - Belakang badan - Lengan - Tengkuk

Apa sebenarnya ada lam produk ni?

Antara ingredientnya adalah  :
Minus ion
Carapace
Vitamin C
Cornstarch
Bamboo vinegar
Tourmaline
Plant powder
Wood vinegar

* Nanti sy cerita apa kebaikan bahan-bahan ni.Dah  ngantok ni. 

So, boleh cuba produk ini. Hanya RM20 sekotak (10 keping).
Sebarang pertanyaan/tempahan boleh la email kepada saya > rarafarera@gmail.com

TUBUH SIHAT MINDA CERDAS

No comments: