Friday, August 19, 2011

Smartphones

Sejak2 slalu g kl ni, asal kuar je, kiri kanan org pakai smartphone.
Sakit hati sakit mata semua ada. Sy pakai hp tuju hanjing ja...haha
Nak buat cmna dah tak berpendapatan lagi.Nak mintak mak confirm2 tak dapat.
Once dah ada duit mmg confirm r p beli cepat2 tapi masalahnya confius nak yg mana.Byk sangat pilihan..

Nak beli iphone...cam best.tp cam mahal sangat je?confirm2 la nak iphone4 kan..hikhik >.<

Blackberry?Cm best gak...tp model byk sangat.Yg mana best ehh??Cam bekenan Torch ja..

 Sony E. pun okey gak kan?Skrag dah xperia X12 dah..tak lama lg nak kuar Experia Ray plak..cam gempak je.

Samsung la amacam?Cam jatuh cinta ja ngn Galaxy S2..Sebab apa jatuh cinta?

Ni haaa 5 sebab knapa korang kena jatuh cinta ngn Galaxy S2:
1. Super wide screen!4.3 inch yoo...mana ada hp sebesar ni..plg besar pun 3.3' ja
2. Super AMOLED!Ternyata colour dia sangat2 cantik and produce smoother graphic.Jelas dan nyata gitu.
3. Dual Core application processor.Dah macam laptop haa..mana ada hp lain yg dual core.
4. Super slim design!8.49mm ja...tak sampai 1 cm pun!siap boleh masuk bawah pintu lg..tgk iklan tak?
5. 8MP camera..yela..SE 10/12MP pun ada...tp ni tetap lain..haha

Banyak lg sebab napa sy impikan hp ni.Sy akan berusaha untuk mendapatkanya!haha...bersemngat tak?
I wish I have this phone.

Gud nyte everyone!Nak mimpi orang hadiahkan S2..haha :)

2 comments:

Doctor on Duty- Siti Soleha said...

awal-awal pakai iphone 4 putih tue excited gile..sekarang cam untuk kol, dan fb je. msg pun jarang. baik pakai prepaid pun ada..hehe

BuLat i2 CirCLE said...

lau nk ikut pkmbgn hp neh xpenah nk abis..racun paling bisa 2 hp . huhuhu .