Monday, June 6, 2011

6 tahun sudah

Tanggal 3.6.2011 genap 6 tahun perhubungan sy dan dia.
Walaupun slalu bergadoh tp alhamdulillah, hubungan kami tetap utuh.


Tringat balik zaman dulu2 sebelom kapel. Semuanya bermula bila kami pegi kem kecemerlangan SPM kat Janda Baik. Sy, Liyana, dia dan Molek. Kami kamceng sangat time tu. Dalam bus sy penin, tambah plak PMS time tu. Loya semua ada. Terharu bila dia pinjamkan sweater askar dia, tp kwn sy yg lebih2 pakai..haha.
Masa aktiviti berjalan plak kami slalu saling memandang and he care so much about me. Terharu plak rasa. Then waktu dinner TERnampak dia bersembang dengan sorang girl from other school. Suddenly I became muddy and teros lari balik hostel. Sangat marah and jelous. Then I realise I like him. 


A day after the camp ended, dia kol and proposed me to be his girlfriend. Without thinking I say I do. Walaupun months after that I cam tak brapa ska dia dah, dia still tawan hati sy. Pengorbanan yg dia lakukan make me love him so much. Even I can have someone better than him, I still choose him for what he had done for me. Just say it, he will make it true. Thank you very2 much sayang. Paling terharu when my dad past away. He came to kebumikan my dad and he really comfort me. Tak tahu dah nak cakap macamana. Pepatah kan ada kata, kita ni perempuan kena sayang orang yg sayangkan kita, bukan mengharapkan kasih sayang dari orang yg kita sayang and I know you love me very much kan sayang? and I love you too......

I hope hubungan kita berkekalan hingga ke akhir hayat. You guys pray for us too okay? Harapnya cepatlah ke jinjang pelamin...hehe. Tapi tak berfulus lagi....Thank you sayang for loving.


I Truly Always Love You......

 

8 comments:

Munirah said...

sy pulak yg rs terharu bila bc entri ni. don't let him go..

Doctor on Duty- Siti Soleha said...

wah..syabas dapat bertahan sampai 6tahun.insyaallah bertahan selama-lamanya. semoga korang berbahagia ke anak cucu (sila kawen cepat2)..hehe

sara said...

eyh same la atin! kte pun 6 thn masuk tahun ni! =D neway, smoga berkekalan dunia akhirat...amin~~~ ^_^

my ^o^ said...

congratz atin...warh da 6 tahun tu....mai aru setahun jagung haaa...doa kn kami berkekalan ye

puteri211079 said...

Semoga berkekalan...Amin

Fatin Athirah said...

@munirah: jgn sedih2 sgt eh...

@k.sol: ngah kumpul duit la ni nak kawen cpt2..hehe

@sara:eh, sama la pulak eh..cepat2 kawen ye sara..

@mai: takpe setaun ke bpe taun janji berkekalan sampai akhir hayat :)

@puteri: tenkiu :)

shahniefa said...

amin... insyaAllah.. mudah2an u all kekal hingga jinjang pelamin.. :)
doakan saya juga..! ada rezeki, kita bakal saudara..hehe

norulezd4i4 said...

hehehe... kekal noh hampa dari skolah. kawen jemput aku tau.