Thursday, May 26, 2011

Percubaan Pertama

Hello readers!

Nak menceritakan impian yg terkubur dan takkan menjadi nyata pun.
Impian nak menjadi model...hahaha..model apanya..tinggi pun tak cukup.
Dulu teringin sangat tapi bila sedar diri tak dak bakat, semua angan2 dimusnahkan.
Hanya tinggal mimpi2 indah di siang hari saja.

Tak berapa lama dulu, sy ada shoot kat white studio dengan Rabak Pixel.
Lepas tula sy sedaq sy takdak bakat..haha
Nila hasil seni dari si tukang gambar..

Okei tak korang rasa? Tapi sy rasa cam tudung sy serabai la plak sebab tak betol2 prepare.. yerla dah first time mmg tak tau la apa nak prepare tapi jadi last time dah kot..xde bakat :|

After changing serba hitam dapat la hasilnya. Tapi disebabkan parut kat muka sy jelas dan nyata, sy decide nak buat plastik surgery. Bukan nak mngubah ciptaan Tuhan tapi terasa rendah diri lak..huhu. Harap maaf yer photographer sebab sy edit sket...sket jer..hehe
Selepas p buat plastic surgery nilah hasilnya....
 FYI semua baju2 ni tajaan dari Maimanah. Terima kasih bebanyak ye Mai.
Terasa keras dan kekok lak sebab tak reti bergaya. Lagi pun shoot dengan orang yg tak dikenali. 
Lain la kalau dah kamcing kan..

Teringin nak shoot lagi tapi.........
.
Till here, adios~

5 comments:

Munirah said...

you look soo pretty :)

Tara Ahmad said...

LOVE!

Fatin Athirah said...

huhu..thanks~

Amalina E Azmi said...

kamu cantek! n sbenanya mmg berbakat..first time mestilah malu kan. klo dh biasa, mesti x kekok. keep it up girl..

kamu mmg sgt cantek :)

Fatin Athirah said...

tenkiu amen.hg kn ada slr.ngn hg mesti tak segan :)