Thursday, April 14, 2011

Selesai sudah~

Setelah dua hari mengedit thesis dan bertungkus lumus print smpai 300++ helai,
akhirnya dapat hidup dgn tenang kembali.
Tapi kalo diingatkan semula jd tak tenang, sbb beli ink bru RM50 tgk2 cartridge tu kosong!
'Your ink is running low, please change the cartridge.' arghhhhhh!!
Sakit jiwa dibuatnya...sedang waktu kritikal ni la nak kena tipu pun.
Dah la fulus pun running low...hmmm.sabor jela..(kang aku bakor jugak kedai tu)

Tadi masa ngah print ada tepk nak update, tp skrg dh lupa nak update ape.
So sy sajikan gmbar2 pelik buat korang. Enjoy!

Betul ka ada ular kepala 9?Dasat betol!

Fly like a bird~

Boleh plak org tu sembang slamber badak kat citu.

Pelik betoi napa pulun nak tngkap shark ni. Kalo kena baham tak ka naya.

Stylo! :P

Speechless.Scary.

3 comments:

Quzie Fathihah said...

jeles tgk korang dh siap thesis...kami ni masih lg berhempas pulas nak siapkn...

lea said...

beli ink katner?

Fatin Athirah said...

@quzie:kitorang start awal habis awal la.korang kn start lambat.xpe2, tak sampai sebulan dh nk kena hantar kan?all the best...

@lea:beli kat lorong farmasi tu ha.bdk2 3rd year jual.nak g ngamok pun x dak resit.seday..duit melayang. T___T