Thursday, April 28, 2011

Pantai Kamloon~

Bila balik rumah, mmg malas giler lah nak update blog.Tak tau la kenapa.
Maybe broadband pun lembap semacam kot.Nak lepak cafe?Tak perlu kot..
Lepak2 ngn mak kat umah lg best :)

Setelah lama tak p, one day my sister and I decide nak g shoot kat Pantai Kamloon
Seyes cantik tempat tu, n lg cantik gambar kalo kena gaya.
Eh, kitrong shoot utk stok gedik2 ja..tak dak yg menarik pun..

Yeah, baju sy berubah kaler!

Opss...hehe.jgn marah :P 
 Menikmati kehijauan alam..Sy pun nampak cam pokok kan?
 Sgt cantik gambar ni...itu adek sy yep.
 Nak jugak..nak jugak tapi x cantik pun :(
 Empty road
 At a side
 Macam musim luruh kan?yer2...I across the sea (not over the sea okey)
 Tak boleh mandi kay kat cni!
 Jatuh betol bru padan muka kan2??
 My only little sister.She's my sweet and sour candy
 
 L.O.V.E
 Ni kawasan tu tapi confius kan kenapa namanya pantai?bukan pantai pun..

10 comments:

lunarwolf said...

..chantekkkk!!~..model gojes!!~ ;)

Tara Ahmad said...

Setuju ngan Hyda, Atin chantek :)

saRa k3c!k said...

kak atin..kami tertarik ngan ur skirt..santekk.. eh, yeke skirt? usha2 mcm dress? heh.

Fatin Athirah said...

@hyda & tara: cantik sebab pakai spec ka?huhu

@sara: dress la..belambak je jual mrata.hehe

DarkArtz said...

yang gambar dilarang mandi tu cam cikgu disiplin laaa.........
hehehe........

Fatin Athirah said...

ckgu displin?muahahahaha
wajib patuh kay! kalo tak cikgu belasah sampai pengsan :P

Tara Ahmad said...

Aah la kan, nmpak style xtra ble speckie. hee

Fatin Athirah said...

cmni nak beli spec lah!
without glasses?haha

lunarwolf said...

..with or without glasses u r still gojes dear!!!~ ;)

Fatin Athirah said...

terharu lah hyda syg :)