Tuesday, March 22, 2011

What the fish???

Dah 2 minggu tak jenguk blok.
Semuanya gara2 pegi Sympossium Biomed, balik2 kalut siapkan thesis.
Dah hantar thesis kalut nak balik pulak.
Bila dah balik mula la malas nak bukak laptop.
Yela, dh banyak ag hal laen nak dibuatnya.Belom kira yg kuar umah ag.
BB plak TERsangatlah laju. Tak tahulah apekeheynye.
Besawang2 abih haaa blog sy ni..huhe

Tup-tup rini bukak dashboard kuar benda alah ni
(erkk...blurr la plak, tp korg still blh baca kan?)
Apsal hah jadik camni?Baru tak bukak 2 mnggu, bukan 2 bln ke 2 tahun.
Jenuh la nak add balik satu2, dah la xtau link. Yg kwn2 punya xpela
Haishh...ada sapa2 leh tlg xplain x napa jadi cmni?
Korang punya jadi cmni tak?
Follower sy tak hilang plak...
Baru semngat nak update entry,tgk2 jadi cmni...down2!!
Pospone esok lah~Adios

1 comment:

hanisah said...

biar kan je dia cmtu, pasni dia ok balik...