Monday, March 7, 2011

Opsss...Jangan Pandang Camera~

Sebenarnya ada byk nak hapdate, tp jari ni mls ja nak naip [sebab dh letih naip keja kot].
Tapi bila Kak Sol tag contest, terus laju ja nak naip [haruska tdoq dulu, dh cukup time ni..]

Contest apa???Contest Jangan Pandang Camera~ by Wajah Rahsia Hati.
Sapa dia?aku pun tak kenai.So boleh ramai2 cek, follow and join blog ni!
Haruslah join contest ni sebab blogger2 USMKK ni pakat dok tag ramai2~


Syarat2?? Senang ja...Follow blog dia n buat 1 entry pasai contest ni n letak la
gambar yg nak dipertaruhkan. Then, tinggalkan link kat entry blog dia.sng kan??

Disebabkan aku dah bertukar laptop ngn adik aku, maka gmbar pun dah tak byk.

Maka, gambar ni jela yg ada pun kalo x pandang kamera. Poyo kan??
Nanti letak gmbr ngn bf mcm lg3 poyo lak.aishh....xpa...
Join utk suka-suki ja...ngeh2...

Dengan ini sy men-tag Najwa HazwaniCik NadiaAmalina dan Maimanah~
Kamu3 yg lain juga boleh join :)
Dan kamu4 yg sy tag wajib join k! ;)

p/s: rupanya aku tak byk gmbr, kna kuar kerap nih~ 

12 comments:

najwa's said...

haha wajib? adoi. mn nak cekau gambaq2 ni? aku ni bukan ler minah camera.. (-.-')

baek cik fatin, nnti aku godek2 balik gmbaq aku time tadika k. :)

Fatin Athirah said...

haha....msti k!

Doctor on Duty- Siti Soleha said...

sila lyn hntu kak limh..hehe

lea said...

cantek!

noorcahaya said...

macam2 contest skarang ni . goodluck yahh

Fatin Athirah said...

tak lawa pun lea, dh la kosong jerk

haah noorcahaya,byk sgt kn...sja ja join dh org tag :)

Hafzan Sarah said...

aku xde gmbar yg x pndang camera.. haha..xdapet nk join

my ^o^ said...

wajib ka?
ahahaha malu la

Fatin Athirah said...

nak malu apanya....
haah wajib. mai kn byk gmbr...

FurBall said...

hahaha..aku p0n dh join!!~_~

Amalina E Azmi said...

alamak..terlambatkah aku. huhuhu lama gila den x online. hee thanks fatin

Fatin Athirah said...

takpo2....masih sempat ag amen
aku paham hg bz nak bertunang..haha