Sunday, March 6, 2011

Jom buat duit dgn Heartbeat - hanya berblog!


Sekarang, buat blog pun dah dapat duit.
Macam2 cara ada utk dapat duit dgn hanya ngadap laptop korang.
Kat cni nak share http://heartbeat.my/index.asp, yg mana korang sign in ja,dah leh tmbah duit
Nak tahu lebih lanjut sila klik banner kat sblh tepi blog nih.
Tak pun, utk tahu lebih lanjut stepbystep leh kunjungi Annas Easkey.
In detail lg dia explain (sbb sy kemalasan nak xplain, cuma nak promote..huhu)
Do check his pictures too!Sgt awesome...very talented photographer..!
Really love his captures n angles.Perfect.Tringin pun ada (mimpi jela kot)
So....selamat men-join! ^^


2 comments:

Doctor on Duty- Siti Soleha said...

kalo pasang iklan tue..nuffnag xtarik status gliterri ke??

Fatin Athirah said...

yeke??ntah..xtau la plak