Tuesday, February 22, 2011

Biomedicine Asian Night 2011

18 Februari 2011

Kali terakhir utk menhadiri dinner Biomedic. Kali ni buat kat hotel baru, quit nice but small. Overall flow was okey but a little bit empty sebab tak banyak acara compare to last year. Dah tema lain2, x boleh nak acara yg sama kan? Nasihatnya tahun depan, lebihkan byk acara agar tak makan kosong je..
Congrats to 3rd yr junior sebab berjaya raikan kami(although not really) lam majlis ni. I as a senior very appriciate ur effort.

Macam2 gaya ada malam tu, dan of course semuanya cantik2 belaka. Bila lg nak melaram kan. :)
So, enjoice the pixca!

me in saree~ :)


Wif Dr.Nik dan baby yg x nak pandang muka kitorg -_-


Yg tengah tu Dr. Lim ye, jgn tersilap plak :P


Wif the Queen of the nite, Nisa


Kat lobby pun sempat lg sebab xmau pulang.haha


Japanese girls. Really adore them.




Namaste! hehe..bersama Yeeli dan  Atikah


Mereka busuk! *__*


Lastly, dgn tak segan silunya pegi McD memalam buta.
Semua mata memandang kot.haha..bila lagi!


I'll gonna miss them, 2 months from now. :)

6 comments:

Quzie Fathihah said...

gojes!!

cantik saree tu...
bju nisah pn cantik...

Hafzan Sarah said...

wahh..lawa2 lah korang

FurBall said...

kimono!!

DarkArtz said...

nape kau tak pakai kimono???
mana high heel kau???
hehehe......

lea said...

gile berani g mekdi pakai camtu...
hahaha.

btw, comel sari tu..tapi nampak atin berisi...

Fatin Athirah said...

quzie,je: thnks..hehe

mus:nisah ka?

azahiri:aku tak mampu nak beli kimono.mhl sgt.sare ni aku pinjam je.sep bajet.aku pkai la high heels tp sari tu mmg kena pkai smpai tutup kaki

lea:haah,gmok kn?pkai berlapis2 mau taknye...huhu