Monday, December 20, 2010

Celebration~

Thanx syg..............thnx very99 much

2 hari 1/2 malam dapat spend dengan my bf. Seronok tak terhingga.
Sian syg, pagi2 sampai kena tido lam keta (nama pun travel..hehe)
8.30 pagi siap gerak g breakfast.
Rancanganya nak g Rantau Panjang tapi cam awal sgt kan. Takut tak bukak plak lg.
So singgah tesco dulu, lepak2 beli barang sket.

Maka bertolaklah kami ke Rantau Panjang. Seyes dah nak 4 taun dok cni tapi aku tak sampai lagi RP. Dah xdak orang nak ajak tak kan la nak p sorang. Lagi pun kalo ujan lebat sgt RP slalu banjir dulu.
Ondaway kami p ni pun hujan. Katanya Atik, kat sana cerah je.
Main redah ja kami ikut signboard. Tak la susah sangat tapi seyes jauh gila rasa.
Cmna la Atik slalu ulang balik nek moto ja..kalo aku mesti tak brani.
Smpai ja sana, 'owh...camni la rupanya'.
malangnya tak dapat gambar sebab ku sangkakan hujan setengah jalan rupanya hujan sampai ke petang.
Jap2...ondaway nak sampai tu kan ternampak sebuah masjid tapi design dia ada unsur cina. Ingatkan dari jauh tokong, sampai2 masjid rupanya. Hampa lagi sebab tak sempat amek gambar.

Dah jalan2 lam ujan cm cte hindustan tu, dapat la beberapa buah beg. Boleh tahan la murahnya, dan banyak jugak pilihanya. Tapi suka cheyeh lagi sebab macam pasar malam yg bersambung2. RP ni deretan kedai yg agak terpisah2..cam kena jalan jauh, nak parking dah payah gila.
Takpa2..nnti sebelum balik pas abih sem, kita p lagi. =P

Sejam lebih jugak perjalanan. Lepak2 kat KB mall dan balik.
Pas magrib kuar makan. Ada game Msia vs Vietnam. Tak penah la aku tgk game bola. Cam bosan ja. Dah la tak menarik. Pemain Msia pulun nak rumun kat bola ja, tinggal abih defend. Naseb baek menang.
Tapi...tapi..tapi
Suka suasana camni, teman bf tgk bola sambil makan.
Tak penah pun kuar malam ngan laki, apatah lagi nak lepak. Kat umah lagi terlarang.
Dah kol 9 pun...Shaari pun mai. Katanya nak g cheyeh.
Nak g ke tak...ke tak?? G jela...
eee...bosan gila jalan ngn laki kan. Dah r jalan gila laju, tengok apa yg depa nak ja. Tak sempat aku nak tengok tudung ka apa.huh. Takpa, nnti aku mai lain.
Tapi suka la camni, kuar2 ngn bf dan rakan2nya...haha.*jakun*
Dan malamnya kami berpisah.....

Esoknya pagi2 dah kena g lab. Pas asar bru dapat jumpa my bf balik. Maka terperangkapla lam lalu lintas, besa la orang balik keja. Jalan kat kelantan ni plek sket, semua jalan jam, nak kata tak banyak jalan, bnyak ja. Sejam gak la nak sampai PCB pun.
Sesampainya..wahhh...berbaloi gak. Angin kuat gila, ombak tingginya.. takut plak kalo tsunami tapi Alhamdulillah...Allah lindungi dari semua tu. Dah tangkap2 gambar makan sket blah g stesen bus. Nak sampai pun lama jugaklah walaupun tak juah mana. Dah senja pun jem lagi. Mula la detik2 emo..haha (dah my bf nak balik dh, mesti la sedih ok..)
Jam 8.30 malam, kami bergerak pulang ikut arah masing2...sob3

Neway sayang, tengs for coming. Akhirnya sampai gak cni.
Specialnya on my birthday. Ah, lupa lak..tengs very much for the present too. I Luv It!
Nanti jumpa cuti midsem lak k. Luv u so much!!

~ The Present ~

Ondaway to RP~shaking2

Belek punya belek tak beli pun!


Style

I pun nak jugak..tehee~

comelkan kami??hahahahaha

terencat

Sibok lah!

Takleh main layang2 sebab angin terlalu la kuat. Tgk la pokok kat blkg tu. so amek gambar pun jadilah...

~Semoga hubungan kita diberkati Allah dan berpanjangan sampai akhir hayat~


13 comments:

lea said...

wah2...bestnya sanggup trun kelate nak celebrate besday

Fatin Athirah said...

tulakan..tu yg terharu..dah final sem, kalo tak dtg tym cuti ni bila lg.aku jer asyik g kat dia

tenangsudey said...

wah cantiknya jam tuh... menarik.. semoga hubungan diberkati hingga ke syurga.. amiin

Fatin Athirah said...

thnx

Fatin Athirah said...
This comment has been removed by the author.
DarkArtz said...

canteknya jam.......
huhuhu........

Fatin Athirah said...

jgn jales darkartz...nak usha la tu

DarkArtz said...

jeles oh........
serius jeles........
hehehe......

AniS SyafiQah Man said...

haa..dah dpt adiah..so,xyahla hadiah dr aku kan?haha

Tara Ahmad said...

Wahhh, best nya cbrate cmtu. Nice watch. hehe. Semoga berkekalan ;)

Fatin Athirah said...

anis:tu hadiah dr org laen..xnak bg xpela..hg tiap2 taun dpt :(

tara:hehe..skali skala..dh 4 taun pun x sambut besday..taun ni jer special sket.nk gradd dh kn, kalo x tak sampai la dia kt klntan

Amalina E Azmi said...

atin, happy belated bday. hee ;p

sweet lah kamu berdua~

Fatin Athirah said...

thnx ina..
sweet ka??kamu lg sweet :)