Sunday, February 14, 2010

Sudoku

Ari tu pas abih test aku dah x ley nk tumpu perhatian lam clas.lg pun nk balik dh umah utk holiday.
lam dewan kuliah aku dok blkg ngn bb dll.then dia kuarkn buku sudoku.eeeee....cm nyampah je ngn org yg main bnda ni.actually msa aku skola dlu aku penah main.x reti n bosan.so x suka.sekarang pun x suka.but tringat dulu LAILA suka main...haha..x penah pun gtau dia aku x suka.
disebabkan aku bosan lam clas stress management ritu aku pun try main.bb pun ajar la aku cane sbb mmg totally x reti.dh lma2 main cam sonok lak...pas 2 percubaan aku masih lg x dpt selesaikan.ada ja silap.1 silap abih la sumer.
then lam clas clinical microbiology.org  blaja SARS aku men SUDOKU.sempat lg main.xdak mud nk belajar rni.tym ni sha dok sblh aku..nk kata x mintak tlg tu xdak la tp dia asyik bg hint kat aku.akhirnya bejaya gak selesaikan slps 3 kali pecubaan.waaaaahhh....terasa puas pun ada.hapy pun ada.kalo x dak sha sehari semlm kot baru aku dpt siapkan.
b4 ni aku kta kat bb membazir ja beli buku tu sbb mahal.tp pas ritu aku lak terasa nak beli.
huhu....sory bb =P

3 comments:

hanisah said...

haha.. smangat je main..

p.s. owg still x ske sudoku.. =b

lunar wolf said...

..ncik gojez men elok2 ye..sudoku best tau~

Cik Gojez said...

haha...mesti maen
tp x beli ag buku tu..