Sunday, July 29, 2012

Bro's Solemnization

Assalamualaikum semua :)
Apa khabar orang disana? Harap sihat sentiasa. Orang disini baik-baik saja.
Bagaimana puasa orang disana? Diharap tabah menghadapi dugaan di bulan penuh barakah ini.
Moga iman kita meningkat dan kita tabah menghadapi perjuangan hingga ke garisan penamat di bulan Syawal nanti. Saya juga sedang berusaha menjadi lebih baik. Moga doa kita dirahmati.

Eh, terbebel panjang jela pulak. Anggap jela tazkirah lepas terawikh k >.<
Last few weeks abang, Aizuddin telah selamat di akad nikah-kan dengan isterinya, Haslina dengan mas kahwin $$$. Eh ter-akad plak kat sini sepak jugak budak ni kang. Sepatutnya nikah lepas raya, tup-tup ada masalah, seminggu sebelum ramadan dah pun selesai majlis.
Alhamdulillah walaupun ringkas tapi semuanya berjalan dengan lancar.
Sederhana lebih baik kan.

Enjoice the pics! Nampak sangat malas nak mengarang

Before going to sis-in-law house. Quality not nice :(

 Daniel Zafry yg manja baru bangun tidor

 Owhhhh why my face soooooo chubby =.='

 We were twins! Boley jadi pengapit haaa >.<
Benci betoi la flash ni! Dah macam tepung komak haaa 

 Teacher Aina dan papan hijaunya +.+

 Tema kaler: cacamarba..haha




 
 


 

5 comments:

Nur Nabilah Nordin said...

semoga kekal hingga akhir hayat aminn ~~~

Dylla Fadzil said...

cantiklah la baju polkadot uolls tigewwww beradik ittew cukewwww hewhew *pangggg

Fatin Athirah said...

@nabilah nordin: thank you..amin ya rabb

@dylafadzil: mmg kan nk kena pelempang..dushh2!

E'in said...

selamat pengantin baru..

psst baju polka dot awak cantik..

najwa's said...

aiceh, kendurinya bila? jangan lupa jemput! =P