Monday, January 2, 2012

Selamat Tahun Baru

Assalamualaikum semua...
hari dah masuk hari ke-2 tahun 2012. Rasanya tak terlewat lg kan nak ucap selamat tahun baru?
Hee....semoga tahun ini menjadi tahun yg lebih baik dalam buku kehidupan kita.
Moga dimurahkan rezeki dan semuanya berjalan dengan lancar.
Dan semoga sy cepat kawen..ngeeeeeee~~

Akhirnya hari terakhir 2011, sampai jugak sy kat Pesta Pulau Pinang setelah 5 tahun tak jejak kaki kat sana.
Dah banyak kali rancang nak pegi tapi jadi. Bila dah smpai, parking pulak takdak.
Balik bodo camtu je...hampeh.
Ada yg cakap sy cam budak2 sebab still nak pegi pesta tu. Yela...5 tahun dah tak pi.
Mana nak tau kot ada yg belain kan....Kedai2 mesti la lain2. Best pa shopim situ..haha
Nak main tu bukan niat utama pun. Dulu2 kot la ye kan....wekkkkkks.

Sy pegi ngan sapa? Dengan kawan sy Naja dan adik sy...dan kawan naja.
Tak pernah dengar sy citer pasal Naja pun? Memang pun...bukan kawan rapat tapi sejak 2 menjak ni jadi rapat.
Apa yg sy kagum/jales dengan naja ni sebab dia skrg tengah PHD. Owh mesti la jales kn...express!
Tak yah wat master dah. Sebab tu impian sy :)


  
hehe :)
ini la Naja. Kecik molek orangnya ^__^

Ini Naja dan kawanya, Fiza

Ini plak adik sy, Aina. Cun kn gambar ni? Cam kat Thailand pun ada..

Eh ada lampu2 la plak kat cini. Cam I-city dah. Xyah g sana dah haa

 
Tetiba rasa nak naik menan2 plak..huhu. Diorang taknak..penin katanya.

terasa hilang semua serabut di kepala.syok gila!! lepas trun baru la penin.
melilau dah cari depa kat mana @___@


Asal gambar dia ja mesti cun. Damn!
Well...tgk la sapa photog kn :P



Dah penat pusing satu pesta tu, kami pun gerak la nak balik.
Tapi singgah minum2 dulu kat.....mana eh? xtau la plak...haha
Area2 Queensbay la senang cakap. View situ cantik sgt!
Kalo siang maybe lg cantek la kot......tapi byk org dok wat maksiat T___T
tepi pantai la katakan..gelap plak tu...mmg port arr




Sementara tggu Cik Fiza yg hilang ntah kemana tak sampai2 lg
Dah kenyang sibok plak dok cakap tepon kan..

View jambatan Pulau Pinang waktu malam.
Pandangan mata nampak besar, bila capture jadik kecik lak..Dont know why

Ku sangkakan jalan nak jem mlm new year, tapi perjalanan pulang kami lancar je.
Yg peliknya mak tak call pun suruh balik even dah lewat time tu.
Yela...tak penah kuar malam ngn kawan2..budak baik katakan..hee
(walhal time dok uni dulu slalu ja kua mlm, tmbah2 pi Che Yeh kan..haha)
Dan nak dijadikan cerita, sy dan adik sambut new year dalam hospital.
Nak tau kenapa? Ni haa....

Budak ni haa...tak sempat nak sampai umah dia dah semput.
Kang balik umah mak bising lak, baik la singgah hospital pakai ventilizer dulu kan.

Semoga tahun ni semua yg baik2 saja berlaku.
Semoga semua impian kita tercapai! ;)

4 comments:

♥Lady Ainaa♥ said...

wahhhh cantinyew pesta tu..n u look soo gojez kak..awwww...anyway, semoga molek2 belaka...

Happy new year to u..May Allah bless u n ur family dear....

Najiehah Zabidi said...

happy new year :B

micah aje said...

wow...superb cun!

saRa k3c!k said...

kak atin..huhu
ska btol tgok gamba2 kak atin shoot.santek jee.bestnya lahh kan.

eh, jom join sini, org tag kak atin join GA..hadiah bole tahan best

http://achusara.blogspot.com/2012/01/cheritera-hati-1-giveaway.html