Saturday, January 8, 2011

Chill!

Assalamualaikum….hye uols! Buat apakah dihari yg sejuk lg dingin ni?
Don’t know y my eyes slalu sgt berat…(sebab terlebih tido kot)*_*
Macamana dgn hari korang?
Bst, menarik, suram, bosan or sedih jeww??
Sy sgtlah sedih hari ni…seday kenapa?

Pertama sebab projek sy tak menjadi. Dah masuk minggu ke-4 pun but still no result. Wat should I do?? Awal March dh kena antar tesis -_-

Keduanya sebab tak tau boleh balik ke tak midsem ni. Yelah..dok projek kau tak siap2 jgn hingat la nak bersoronok kat umah okay! Tapi tetap ai nak beli tiket….but but but…………tadi nak bli tiket tapi dah habis….waaaaaa so so so sad…takper2..Isnin ni g nengok bus laen plak. Transnasional mmg la cepat habis, tambah plak ke Penang n Kedah..al-maklum la cni ramai cina utara kalau hampa nak tau…depa ni memang la pulun habis..1st day kuar tiket teroih serbu kaunter haa…tak sabaq2…bukan kata CNY ja..raya kita pun depa pulun!

Ketiganya sebab sy dah sengkek! Wahai abg2 macho JPA, kena taknak bagi duit kitorang lg….Abg JPA jwb, “duit korang kat HEP la”. Hah??!! Watde…………tak sepasal la HEP ni nak tahan2 duit kitorang, apedahal? Kira coz kritikal ke tak pulak…then kalo tak kritikal duit yg nak pakainya pun tak kritikal ka? Lahai…sama ja..pk la bai…

Yg terakhirnya…tak nak pegi Biomed Day yg junior kitorang buat.Ahah, konon la seday kan! Walhal diri sendiri yg tanak pegi…=P

Konon2nya utk meraikan budak final yearlah tapi sorang pun tak pergi, hampeh! Bukan sy taknak pergi, nnti kang kalo sy je pergi jadi pemez lak..mesti junior ampu2 kagum dgn sy kn?ahahaha…maaf lah adik2 yer..lagi pun sekarang kan musim snow, tak seronoklah buat family day kat pantai tapi main dalam dewan je..lain hari ye =)

Asal korang tak pecaya Kelantan skrg snow? Seyes beb…no need for aircond, natural windn is so cold! Mengigil2 ha dalam bilik. Tak cukup sweater, selimut aku bungkus…pastu tgk movie ja..hehe

So I’m out…Stay cold!!

2 comments:

my ^o^ said...

hahaha...atin dalam selimut...

Fatin Athirah said...

wekk...=P