Tuesday, December 7, 2010

Salam Maal Hijrah

Dah lama rasanya tak bukak blog
Bila dok kat umah je, mmg malas nak on9
sebab rasa lepak ngan mak, tgk tv, melawak ngn adik lagi best
lagi pun hampir tiap2 ari kua,
tak kejap, lala..tak dekat,jauh

Salam Maal Hijrah buat semua
semoga tahun baru ni dapat memberi sinar baru untuk kita semua
semoga kita dapat berubah ke arah kebaikan
dan semoga rezeki kita lebih melimpah ruah...amin

Tahun baru ni sy pun dah nak grad, tgl beberapa bulan lg
Harapnya semua berjalan dgn lancar dan FYP dpt disiapkan cepat
(walaupun still kat umah, tak sambung labwork lg)
dan semoga sy dan kalian dpt keputusan yg lebih cemerlang. =)

Hari ni sy sgt gembira sbb sy bakal memiliki sesuatu
Sesuatu berwarna oren....weeee~~
Mekaseh mak.....I Luv U so much..

Actually ada lagi kisah2 tym cuti yg nak di post, tp nnti lah.
Semoga hari ini lebih baik dari semalam.
Salam.

2 comments:

lea said...

sesuatu berwarna oren? apakah?

Fatin Athirah said...

ahaha...xde yg penting pun
sesaje gatal