Thursday, December 30, 2010

AFF Suzuki Cup 2010 - Tahnniah Malaysia!

Buat pertama kalinya aku melangut tengok bola dari minit kosong sampai minit 93.
Owh, ceni rupanya perasaan tgk bola.
Dengan sorakkan yg memang boleh menggugurkan jantung!
*tepuk tangan utk diri sendiri*

First of all, I want to give a BIG congratulate to Malaysia team!
Walaupun cuma 1 pasukan kecil menang, tapi 1 negara bangga. dan aku juga.
Walaupun kalah game semalam tapi tetap menang dengan bangganya 4-2.
Aku rasa gol 1st Indon tu nasib jer sebab padang licin.
Tak sempat Adek Fahmi tu nak bangun sambut bola.
Tapi yg 2nd gol tu tak tahu lah. Dah la player kita yg hantuk.
Fahmi lak ke kanan sedangkan bola ke kiri.
Apa-apa pun, well done Malaysia!
Walaupun semua adek-adek belaka, tapi diorang dah tunjukkan, umur bukan penghalang.
Tak semestinya banyak pengalaman itu hebat, sebab banyak pengalaman yg tak menang pun.

Macam kata  Nara,  Raja Gopal patut diberi gelaran Datuk kerana dah berjaya harumkan nama negara.
Walaupun piala ni ja menang, tapi setelah sekian lama kot baru menang.
Memang respek ahh Raja ni, dah la maintain cool je semalam. Cayalah!


Team muda yang mantap!


Eh..eh...lupa lak nak cte pasal ADEK Fahmi ni.
Dia memang BAGUS gila semalam.
Dengan mantapnya dia tangkap bola.
Kalo tak kerana padang licin, confirm Indon tak dapat score langsung.

Semalam terjumpa blog awek dia.
Boleh la tahan....tapi yg tak tahanya
mentang-mentang la boipren dia dah femez skang, semuanya cte pasal boypren dia ja.
Cam nak cari publisiti pun ada.
Siap cte in detail, dengan kandungan smsnya...tskkkkk
Takpela...moga mereka berkekalan.

Go go team Malaysia!!


p/s: ngeri gila semalam tengok doktor gerudi tulang nak amek sum-sum tulang. dah la pesakit tu tak lali abis, mengelupor dia. menyayat hati aku tgk.

5 comments:

Anonymous said...

pandai la dia komen pasai bola...bgs2...pas nie tgk game ManU plak ye

Fatin Athirah said...

aha...cm kenai je kan sapa.
tak sanggup la nk berjaga mlm tgk MU

lunarwolf said...

...ahahahah~..tepuk2 tuk atin!!..ahahaha

Amalina E Azmi said...

atin, aku nak tgk blog awek ADEK fahmi leh tak? haha

Fatin Athirah said...

ahaha...tgk la..
jejariruncing.blogspot.com