Monday, November 8, 2010

Final Exam

Salam. Selamat petang semua.


Petang yg dingin camni rini mmg tak boleh nak stady.
Baca baca dan baca tapi satu pun tak masuk otak haa..
Dah la lusa nak exam, baca notes tak abis ag.
Wisau..wisau..wisau!!!
Tapi leh lg kan nak berblogging.(Org berwawasan mmg camni..haha)

So bermula la minggu exam stat kemarin
tapi paper aku 10hb(health informatics) and 14hb(toxicology) ni
Abis jer paper toxico ahad ni, nak kuar meronggeng sampai letih!
Nak makan nasi ulam sampai buncit!
Aishhh...tak sabar plak bila tringat tempoyak kat situ.
Cam dah jadi fanatik tempoyak lak.Tak pe.Tak salah.
Balik je meronggeng, siap-siap nak balik umah lak.
Weeeee.........om sweet om!

Tak sabar dah ni nak balik sebab byk nih planning
Nak g cameron dgn family
Nak g umah akak sbb MESTI pegi UNIQLO!
Muahahahaha...tak kira, nak shopim jugak!!
Kuarkan semua duit yg ada kat bank, tak pun paw kak, abg, mak.(sori mak, tapi nak jugak)
Nak jumpa yg terchenta, nak picnic2 ke...waaaaa..x sabar

Ok dah.Byk plalk planning.Ntah jadi ke idak.
Harus pulang ke pangkal jalan sekarang.
Oleh itu diriku yg kerdil ini ingin memohon maaf atas salah silap,
tekutuk tertampar, tepinjam duit tak bayar dll.
So, selamat menjawab exam buat rakan-rakan sekalian.
Semoga kita sama-sama berjaya.

p/s: Doakan sy juga ya! =)

2 comments:

Nisha Ismail said...

atin,
good luck exam ya. :)

Cik Gojez said...

eheh, tq sha.
gud luck hg jugak wlaupun dh nk abis paper. =)