Saturday, September 18, 2010

Raya dah oiiiiiiiiiiiiiiii

Pejam celik pejam celik dah 2 minggu cuti dan selama itulah sy x bukak blog. al-maklumlah, sibok ngemas umah. dah beraya sibok ngan anak cucu sanak saudara pulak. Maka jadilah hari ini hari terakhir. Tapi ada umah terbuka kat umah Teah, nak p ke x hah??humm.....

Sronoknya cuti kali ni.Rasa cam xmau balik usm.Cam dah mls nak blaja...(cepatla grad, tp FYP x start pun lg) *dush2*. Masa nak balik siap buat senarai ag apa yg kena buat, tapi bila blk umah 1 pun x sentuh. Nak buat hari ni??comfirm x sempat.Mud pun x dak.Mati la esok.dh la clas full....alahai.Tgl jap semua kebimbangan ni, kita sambung mud raya

Rasa bahagia bila semua adik beradik ada kat umah. Ditambah pulak suasana hiruk-pikuk anak2 buah yg tersayang.
Pagi Raya pegi semayang kat masjid baru Padang Temusu.Then gerak balik kampung kat Titi Serong, jumpa sanak saudara di sebelah ayah. Lepas zohor p Parit Buntar lak, kampung sblh mak. Banyaknyaaaaaa sepupu kecik2 ni...riuh abeh rumah.Kecoh betul! Makteh lak kuarkan DSLR n ajak shoot tepi parit.Apa lagi, kakak pun join tau.
Suka sgt gmbr2 yg makteh tangkap.Cantik.

Sempat lagi menyelinap kuar jumpa kat KFC..hehe

Hari ke-2 melawat ke pusara abah n tokwan.Al-Fatihah.Semoga mereka dicucuri rahmat hendak-Nya. Kemudianya bergerak ke rumah sanak saudara.Begitu juga esoknya.

Ni abg sy.Umo 25.Sapa2 bekenan leh ec borang.hak3.

Hari ke-4, org tersayang dtg ke rumah bwk bodyguard baju hijau.tapi x dak gmbr la plak. Lewat petang, Halida dan kawan2 yg lain sampai. Terharu dan gembira sebab x dak pun kwn2 yg datang rumah. Mekaseh girls. Semua makin cantik makin segak. Rasa cm reunion lak.
Tapi sy rasa sy paling tinggi plak sebab diorang semua wedges 5cm tau.Vogue d Vast gitu......Nazrah tatau la bpe.8 kot!Except Jannah(dua dari kiri) ja flat.

Hari ke-5 kuar ngan dia. Suka suka suka suka.
Maaflah. Tetiba jadi cacat sket.

Dan malam ni sy mahu berangkat pulang. entah bila plak akan pulang.
=(

2 comments:

Amalina E Azmi said...

ak xdak..sob2 :(

Cik Gojez said...

tak beraya ngn hg...nnti raya aji ek