Thursday, March 25, 2010

Celecrity Look Alike~

20th March 2010

Hari ni berlangsung la acara gilang gemilang setiap tahun iaitu
Biomedicine's Glam Nite
dan tahun ni kitorng 3rd year jdi penganjur.
 Saya adalah antara watak utama malam tu sbb jadik exco protokol.
Sgt lah byk kerja mnggu tu smpai naik penin...
Ni la antara gmbr2 mlm tu~

Ni masa org2 penting dtang awal..smentara tggu yg lain begambar dlu..
Seyes chantek gambar ni..ada ala2 grop artis pun ada..ahak!!

Ni rupa sy mlm tu..haha

Ni dgn my sweet dear~Bajet HOT

Ni bergedix lg..tp suka..haha

Lastly gmbr kat red carpet..sepatutnya amek msa entry..
siap ada potographer ag tp dh bz lupa lak..
so amek jela masa dh abih pun..huhu

Since ni blog sy, so sy letak gmbr2 muka sy je.Nak tgk lbih kat fb ada.
Lagi pun watpa nk boh gmbar2 x penting kn??Haha..janji sy bahagia!

Malam tu rasa down sgt sbb rasa sumer org cntik ngn dress masing2..Sy jaket ja...Tp bila dh dpt pujian bru terasa ok sket..Tu pun keesokkan harinya (x bagi efek pun). Disebabkan sy rasa down so sy x enjoy pun majlis. Sy cuma enjoy masa perasmian sbb sy jd Dulang Girl..haha dh sy exco kan..Teruja sbb perasmian pkai chemical..Teruja msa chemical tu tukar wrna tp lg cntik kalo ada lighting..tp x.Hotel x best.Sumer sep.

Rasa jeles pun ada tgk org laen tp x kisah la. Rasanya sy pun dh ok kot.huhu
Dia bajet dia artis top lah sgt tp over!
Dia mmg cantik, sy kagum dan cemburu tp dia mmg cntik tp makin seksi.
Dia pulak x pndai bergaya.Rugi ja beli baju mahal2 tp silap gaya lain jadinya.
Dia pulak biasa ja.x cantik mana pun tp bajet cntik sgt! Mungkin sbb org sblh dia cntik kot so trasa cntik jugak.Euuuww!! Dah la pndang sy sebelah mata ja.Buat x kenal, wlhal b4 ni...emmm pham2 ja..
Saket hati sgt2 trasa cm mau sepak ja..tp sabar
Abaikan..
Tapi sy rasa terabai..terasing...=(
* Dia merujuk kepada org yg berlainan yep.

SO konklusinya sy kena lbih cntik tahun dpn!
Sy kena lbih yakin dgn apa yg sy pkai!
Sy kena lebih interframe utk lbh byk gambar!
dan ape2 lah..
Janji sy BAHAGIA...~~

9 comments:

DarkArtz said...

nape tak pakai gladiator heels???
hehehe........

Cik Gojez said...

xde duit nk bli...bg sket..hg x bli pape kn...

deekay said...

alala..atin..gojes dah aku tgok hang pakai baju mlm tu..hang pakai pa pon cntik la..jgn la rasa x cntik k..next year ada lg skali..time tu puas2 la bergaya..

Cik Gojez said...

huhuhuhu......ntah rasa self esteem down mlm tu.
baek...taun dpn lbh bergaya!
tpi sumer ni x penting pun kn...aku je melebey..

DarkArtz said...

aku x beli apa2???
duit aku abis beli makanan.......
huhuhu.........

Cik Gojez said...

ceh..makanan sumer org beli..
tgk sumer benda sama ja..

~tukangmasak~ said...

cik gojez~~
cik gojez~~~
nak tanye.....
saya dalam kategori mana????

Cik Gojez said...

ahaha....tukang msak msti la kategori chef...hehe
kamu tiada dlm snarai kerna kamu yg baik2 aja...hehe

DarkArtz said...

sumer benda sama???
hahahaha........
aku dah takde nafsu membeli kot.....
kasut tak minat, baju tak minat, henpon tak minat........
minat makanan je kot........
huhuhu.........