Friday, February 5, 2010

Kerana Movie~

Smlm bilik ak sgt ramai org...Ada yg mai nk mkn kek la (rugi korg xmai ak bg kek pandan kt sapa yg mai), mai nk amek movie la promote baju la...haishh mcam2...penuh gak blk ak smpai kol 12..tepaksa ak halau sbb ak xley nak watpa langsung (waa...depa konker laptop ak..abih)...
To Tara n Farah...bju tu quite nice la tmbah2 yg kaler pink tu...mcm nak bli je tp napa mahal ehh??sdangkn tulisanye sket je...tp disebabkan lawa insyallah ak beli (tggu ya ak mari..hehe)
T,Nooq ngan Wan...mekaseh la sbb abiskan 3/4 kek ak tu..kalo x jenuh ak ngn ain je nk mkn..buang jugak la jwabnya...bak kta org "org memberi kita menerima"...nnt ak susah org lak ingt aku..(harapnya) huhu
Wan pulun gila amek movee dr aku smlm..dh x dak hardisk guna cara lama...amek dua pendrive transfer smpai penuh pastu p kat laptop dia...dok ulang byk kali gak kot smpai jem2 lptop aku..bukak2 folder kosong..haha!kena wat balik mana xdak tu..ish hardworking sngguh la wan ni..demi movee walhal mggu depan ada CA parasit...masing2 relax je x stdy ag..

Pas diorang blah aku pulak dok berblogging...aku kurang sket bca blog (ikut tym la) aku suka tgk shop blog..(hehe besala...hobikan shopping..mana2 pun leh shopping)
ada yg mahai ada yg murah...kena pndai cari la...tp kan ada 1 blog bju tu dia juai bju sbijik cm kat KBM***...agak mahai la tp bila lam tenet hrga tu jd standard ja...so aku lak terasa cm nk menjuai jugak kat blog...mna la tau kot berjaya..huhu (agak2 korang ok x?)...sedang ak asyik bukak blog banyak gila ak pun p toilet jap..blik je nk smbung la tgk2 sumer tab dah ilang...sumer tepadam..alahai penat ak nk mencari link nye..bkak blk trus x dpt..tenet x ok tp YM ngn GT leh lak on9..hishh heran ak..xpela ak pun tgk movie>> NewYork I Love U>>>agak menarik tp tgk x abih lg...stg nak smbung..hehe

Hari2 before ni ak tgk Sherlock Holmes>>cte gaya klassik tp pnuh saintifik..sgt menarik..terasa cm nk jadik saintis cm Sherlock tu..sumer bnda chemical fizikal dia tau..silap neh ak amek biologi(minat fizik ngn kimia..haishh) cte dia pasal nk hukum sorang laki yg amal ilmu hitam>>Blackwood namanya...Blackwood ni dh bunuh ramai org so dia sgt dkehendaki la..upenya last skali sumer rahsia dia dbongkarkn oleh Sherlock ni..sebenarnya xde pun magik2 neh...sumernya base on science..aku sgt kagum bila Sherlock tu rungkaikan satu per satu..sgt hebat...kalo lah aku tau mcm dia (sket pun jd la..huhu)...kwn baik dia lak akhirnya kawin gak ngn Mary tu...tp cian heroin tu jhat..so dia masuk pnjara..cm kurng hepy la sket...tp mmg best la cte ni..ak bg 5 Stars...chewah..so sapa2 nak tgk ley la mai amek kat ak..hik2..

Cte laen yg ak tgk Bandhobi..cte korea yg mengisahkan budak skolah(korean) kapel ngn mamat Bangla Islam....ctenye unik..walaupun slow n bosan ak tengok gak (sbb ak pun bosan) tp aku sakit hati tgk cte ni sbb pmpuan tu benda x snonoh kat laki tu..laki tu pnya la innocent..dia buat sumer tu seolah nak gtau yg Islam ni kolot..sumer bnda x leh...abih je buat mrapu laki tu balik semayang...ishhh...geramnya ak...pengarah cte ni bg msg yg x baik tentang Islam..seolah2 mengkritik menghina agama lain..mna bleh..kena la hormat agama apa pun..jnji x kco hidup korng dh la...eeee geram2!!

Rupenye bru ak sedar mggu ni ak asyik tgk movie je>>G force, My girlfriend is an agent, Light sleep, Perfect gateway..ape lg ehh??tu je kot..ish3...apala nk jadi ngn aku ni..stdy x pun..wat repot pun x..asaimen pun x...ATIN SEDAR LA!!!huhu...nk kena stdy  pas ni..chaiyok2..aja fighting~~

hehe..=P

9 comments:

laila said...

laaaa
atin ke?
hahahaha

Cik Gojez said...

haah...atin ni...hehe
comel blog hg

miss keroppi said...

nak cite sherlock holmes 2...heheXD

Cik Gojez said...

yer2 nad...nnti aku kasi k

miss keroppi said...

ok2...hehe

Amalina E Azmi said...

atin..hg dh bukak blogshop t gtau aku k..hik2 :p

Cik Gojez said...

haha...insyallah..kalo da modal ak bkak la..=P

Cik Gojez said...

haha...insyallah..kalo da modal ak bkak la..=P

Amalina E Azmi said...

gud2..aku support hg ^^